Představujeme unikátní aplikaci
Konfigurátor hřišť, pomocí níž si vytvoříte sportovní hřiště přesně dle Vašich představ.




Konfigurátor hřišť

Unikátní inovativní systém řešení modulových sportovních hřišť

Konfigurátor sportovních hřišť nabízí unikátní systém s inovativním řešením, spočívajícím ve výběru z předem připravených modulů sportovních hřišť. Cílem je poskytnout našim zákazníkům atraktivní, kompaktní a ekologické řešení pro jejich stále rostoucí požadavky v oblasti sportovních zařízení, a současně dbát na použití nových technologií při konstrukci celých staveb. V porovnání s tradičními metodami tato propracovaná modulová technologie nejenže umožňuje dodání hřiště přesně podle přání zákazníka, ale především dbá na jeho rychlou montáž a instalaci s důrazem na architekturu a design.


Multifunkční využití modelu TIEBREAK s moderním doplňujícím mobiliářem dává sportovním i kulturním aktivitám zcela nový rozměr.

Model o rozměrech 34x17m s povrchem schopným rychlého odvodu přívalových srážek zachovává rovinnost, stabilitu a herní vlastnosti po mnoho let. Je ideální pro sporty jako jsou tenis, volejbal a nohejbal. Designové provedení v nápaditých konstrukčních částech sportoviště a prvotřídní kvalita materiálu mění model TIEBREAK v jedinečný koncept s širokým využitím.

Design modelu LOB splňuje komplexní požadavky moderního sportoviště, včetně bezpečnosti, kvalitních materiálů a funkčních detailů.

Multifunkční sportoviště LOB řady CLASSIC, je obecně nejpoužívanější a nejběžnější inovativní model ve světě sportovních staveb. Model o rozměrech 18x10 m je díky precizně vyprojektovaným detailům a kvalitní konstrukci, prověřené mnohými realizacemi, možno umístit i do omezených prostor. Je ideální pro sporty jako jsou badminton, soft tenis a streetball. S tímto řešením od nás obdržíte osvědčený produkt sportovního zařízení, charakteristický svou jednoduchostí a klasickým vzhledem, zkombinovaný s kvalitními materiály.